Misstänkt för övergrepp släppt – Helsingborgs Dagblad

Lund Publicerad 9 oktober 2013 kl. 15:05 Den kvinna som tidigare häktats misstänkt för att ha hållit sin 25-åriga kvinnliga släkting inlåst har släppts på fri fot. Släktingen …

1895 0
1895 0
Göteborg_(Gothenburg),_Västergötland,_Sweden

Lund Publicerad 9 oktober 2013 kl. 15:05

Den kvinna som tidigare häktats misstänkt för att ha hållit sin 25-åriga kvinnliga släkting inlåst har släppts på fri fot. Släktingen ska ha hållits inlåst i 16 dygn i en lägenhet i Lund. Den inlåsta kvinnans exmake är fortfarande häktad i sin frånvaro, misstänkt för olaga frihetsberövande, våldtäkt, misshandel och olaga hot. Misstanken mot den släppta kvinnan kvarstår också, enligt åklagaren.

TT

Mordrättegång måste göras om

Nyköping En 27-årig man dömdes till 14 års fängelse för att ha knivmördat en 70-årig man i Sköldinge utanför Katrineholm.

Systembolag rånat i Stockholm

Stockholm Systembolaget på Vasagatan i Stockholm rånades på onsdagseftermiddagen av en maskerad gärningsman.

Nej till slopat program för elevstöd

Stockholm Behöver en elev extra hjälp i skolan ska det finnas papper på det. Att slopa kravet på skriftliga åtgärdsprogram kan leda till ökad segregation i skolan, befarar Skolverket.

Smörbult objuden gäst i Östersjön

Stockholm Den svartmunnade smörbulten fortsätter att sprida sig i svenska vatten.

Aftonbladet frias i förtalsmål

Stockholm Aftonbladets chefredaktör Jan Helin som stått åtalad för förtal frias från brott.

Ask och Svenson i KU:s romutfrågning

Stockholm Justitieminister Beatrice Ask (M), rikspolischefen Bengt Svenson, integrationsminister Erik Ullenhag (FP) och romska företrädare deltar när riksdagens konstitutionsutskott den 24 oktober ordnar en utfrågning, med anledning av avslöjandet om registrering av romer.

Kommun stämmer byggbolag

Orust Orust kommun stämmer byggföretaget NCC för bygget av en ny skola som tvingades stänga på grund av fuktproblem och dålig inomhusmiljö, skriver Bohusläningen.

Inget veto mot nya flygregler

Strasbourg Förslaget om nya flygtidsregler röstades i dag igenom i EU-parlamentet.— Vi är väldigt besvikna, säger Gunnar Mandahl, ordförande för Svensk Pilotförening.

RPS: “Täckningen uppfyller kraven”

Stockholm Kvinnan som hittades död i garaget under hotell Sheraton i Stockholm hade kunnat räddats till livet — dålig täckning i polisradion Rakel försenade livräddningen, enligt en intern anmälan. Men enligt Rikspolisstyrelsen uppfylls kraven på täckning.

Ojämlik screening av bröst

Stockholm Svenska kvinnors deltagande i mammografiscreening skiljer sig kraftigt åt mellan olika storstadsområden, skriver ett antal cancerläkare från olika regioner i Dagens Medicin.


Nationellt – Google Nyheter

In this article

Join the Conversation